X-Men Origins: Wolverine

Bilden nedladdad från x-menorigins.com.

Igår hade filmen X-men Origins: Wolverine biopremiär! Och jag var inte där! Var Du där? Vad tyckte Du? Jag vill gärna veta vad Du tycker, så länge Dina åsikter inte innehåller några spoilers, förstås. Här nedan ser Du som inte vet vad det innebär en kort förklaring på ordet spoiler. Från Wikipedia, förstås.

"En spoiler (jämför engelska spoil, förstöra) är en sammanfattning eller beskrivning av handlingen i exempelvis en bok eller film som avslöjar så pass mycket att det kan tänkas förstöra för konsumenten, då upplevelsen sällan blir lika bra om man i förväg vet vad som kommer att hända.

Det är vanligt förekommande att personer i nyhetsgrupper och forum relaterade till film ägnar sig åt spoiling, bland annat genom att summera betydelsefulla delar av handlingen i ämnesfältet, något som gör att även personer som inte vill veta får se det. Även exempelvis recensioner och trailers innehåller ofta material som kan anses vara spoiler, varför vissa undviker att ta in för mycket information innan de ska se en ny film eller dylikt."

Med andra ord: Ingen gillar spoilers!

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Kommentarer från:
zerounu
2009-05-03 | 11:12:57 | http://www.greencheck.se

Kul film...ser det igår 5 av 5 tjärnar ***** !
jimpa
2009-05-05 | 21:37:03

jag vill seeeee
Veronika Östh
2009-05-08 | 19:24:04 | http://veronikaosth.blogspot.com

Bäääääääst!!! Speciellt på HD-bio!!!! (ja, det var lite skryt där...)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback