Nu blev ni snopna! Nytt inlägg.

Oj, vad länge sedan jag skrev! Fy på mig! Nåja. Det har varit rätt så fullt upp nu på sistone. Eller nja, inte sedan natten till i söndags då jag tydligen åkte på en släng av magsjuka och magen försökte vända sig ut och in. Så de här allra senaste dagarna har gått ut på att återhämta sig efter det. Imorgon är det ju nyårsafton! Då gäller det att man är pigg, alert och törstig (och framförallt inte en smittohärd)!
På dagordningen idag står Systembolaget, handla mat, tvätta, laga mat (det blir tacos!) och skjuta bad guys i GoW (läs Gears Of War). Så även om ni troligen törstar efter ett flera mils långt inlägg efter denna skrivtorkans K2 så måste jag sätta punkt här. Verkligheten gör sig påmind...


Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Till tomten

Bilden borttagen på grund av upphovsrättslagen.
Klicka här för att se odjuret!

Snälla tomten, den här tjejen har inte varit snäll i år. Något säger mig att hon aldrig kommer vara det. Så alla hennes eventuella julklappar kan skickas vidare direkt till mig.
Tack på förhand, och keep up the good work!

Vänliga hälsningar,

Mr Haenk
Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Tomtenatta?

Torsdag. Är det Tomtenatta idag? Inte för att det spelar någon roll. Men ändå. Man vill ju ha åtminstone lite koll på vad som händer runt omkring en. Inte för att jag brukar ha det. Men ändå.
Nu är det snart jul, om sex dagar, och jag har inte köpt en enda julklapp. Vet inte ens vad jag ska köpa (panik!). Men det ordnar sig. Det gör det alltid. Det är lite svårt att fokusera på julen (eller överhuvudtaget) så här när man precis har kommit hem från semestern och allt. Inte för att jag sitter och "drömmer mig tillbaka" till Thailand eller något sånt utan mest för att jag, vad jag tror, inte riktigt kommit in i tempot än. Nåja.
Så här runt juletid ökar alltid mitt sug efter tv-spelande. Det blir alltid så numera efter att jag fick Final fantasy VIII i julklapp för en herrans massa år sen. Så idag ska jag försöka hinna spela lite Gears Of War innan jobbet. En liten teaser för att kanske öka ert sug:




Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Onsdag - en succé?

Första dagen tillbaka på jobbet avklarad. Jag själv vill påstå att jag klarade av den med bravur. Julhumöret och det faktum att jag är utvilad efter semestern gav mig energin att frammana ett näst intill huvudvärksframkallande leende hela dagen. Dessutom var det, dare I say it, rätt roligt att komma tillbaka till jobbet. Efter jobbet rättade jag mina Lottorader och hade visst vunnit hela fyrtiotvå spänn! Det gav ju dagen en extra knorr, för som den upplyste vet är ju 42 svaret på den yttersta frågan om livet, universum och allting. Dagen kan i och med detta sammanfattas med ordet succé.

Ajöss, och tack för fisken!


Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Nya, friska tag!

Hemma igen. Hemma från smekmånaden, värmen och Thailand. Resan har varit minst sagt spektakulär. Vilket folk, vilken värme, vilket paradis! Jag brände fötterna ordentligt och öronen bara lite grann. Resten av kroppen blev någon sorts läcker(?) rödbrun. Eller nja, armhålorna är fortfarande lika vita. Jag antar att Konungens återkomst (njutbar Sagan Om Ringen-referens!) till Sörmlands skogar måste firas? Det gör vi med en gammal goding som jag återbekantades med i soliga Thailand:


Ok Go - Here It Goes Again
Och tjoff, bara så där, så har allt rullat igång igen! Livet, jobbet, bloggen (som ni har längtat, väntat och trånat!)... you name it!


Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Till bloggens startsida

Allmänt Bloggtoppen.se Bloggportalen.se Top Personligt bloggar Blogglista.se Reggad på Commo.se Bloggparaden Topplista Favoritlistan.se Blog Toplist BloggRegistret.se E-toppen - Topplista för Sveriges bästa hemsidor och bloggar









Svensk bloggtrafik - Gratis trafik till din blogg