Let's Dance kan dra åt helvete!

...som fick mig att missa Underworld Evolution på TV6 ikväll! Nej då, så farligt är det inte. Det var ganska självförvållat. Fastän jag vanligtvis avskyr den sortens underhållning som Let's Dance står för så kan jag inte rå för att, tack vare eller på grund av min älskade fru, sitta där i soffan och vara helt inne i vem som dansar bäst och vem som bjuder på mest show. Märkligt. Hela fenomenet är ändå rätt så intressant. Men, och det måste ju påpekas för att bibehålla min manliga värdighet (yeah right!), vore jag ungkarl hade TV4 med sitt Let's Dance aldrig haft en chans gentemot TV6 med sin Sci-fi-fredag. Gör det mig till toffel eller älskvärd make? Vet inte. Hur som helst en trevlig fredagkväll.

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Underworld

Såg ni Underworld (TV6) igår? Det gjorde jag. Förstås. Fast jag har den. Och den var precis lika bra som förra gången jag såg den. Ikväll klockan 21.00 samma kanal ser vi uppföljaren Underworld Evolution (som jag i n t e har. Än.) med spänning... Har för mig att jag läste någonstans att en tredje film skulle komma. Någon som vet? Hinner inte kolla IMDB.com nu...

EDIT: Jag tog bort bilden eftersom orginalet var upphovsrättsskyddat.

Satt och lekte lite med en poster till första filmen i Photoshop och det här blev resultatet. Vad tycks? Har kommit på att bildredigering faktiskt kan vara ganska kul och givande. Typiskt. Ännu en hobby framför datorn, haha...

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Redan fredag

Tiden går så fort nu för tiden. Här sitter man med ambitionen att skriva flera inlägg om dagen om en massa bra saker, men i själva verket blir det kanske bara två till tre inlägg i veckan! Jag hinner liksom inte med. Inte för att jag är en så jäkla busy kille, utan helt enkelt för att en massa andra saker kommer i vägen. Vet inte hur jag ska lösa det riktigt. Nu hinner jag ju i alla fall skriva några rader, så man får väl vara glad för det...

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

På tv, Fettisdagen

Klockan 19.00 börjar vi värma upp med hjälp av dubbelavsnitt av antingen Vänner, 2½ Män eller Simpsons. Tufft val. Själv anser jag att Vänner regerar men för er som är ute efter något lite nyare föreslår jag 2½ Män. Annars är ju Simpsons väldigt kul, också. Som sagt, tufft.
Klockan 20.00 råder jag er till att hålla er undan från Kanal 5 då de kommer att sända garanterad skräp-tv, även kallat Den rätte för Rosing! Usch, zappa in på egen risk... Bygglov på TV4 kan ju funka, men jag väljer nog Navi CIS på TV3 då det faktiskt är det enda bra som går på tv just då. Akta er också för fotbollen på TV6!
Klockan 21.00 blir det intressant; House på TV4 och nya The Mentalist på TV3. Givetvis väljer jag bort House och spanar in den mycket lovande The Mentalist.
22.00 tittar vi på Hannibal, uppföljaren till När lammen tystnar, på TV3. Vill man inte göra det återstår bara att checka in höjdpunkterna av Oscargala #81 på SVT1 klockan 22.15.
I övrigt, inte mycket att se på tv ikväll...

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Dagens händelse

Jag blödde näsblod! Av ingen anledning alls! Och nej, jag petade inte ens näsan. Jag hade precis ätit min lunch (french hot dog idag igen, fy!) och satt och läste i lugn och ro när jag plötsligt kände att jag började bli väldigt snorig. Väldigt mycket snor på väldigt kort tid, tänkte jag och sprang in på toaletten. Och tur var väl det eftersom blodet sprutade ut ur näsan på mig! Nä, så illa var det inte men eftersom jag inte är någon van "näsblödare" så kändes ju hela situationen mycket värre än vad den faktiskt var. Sweet jeebus, vilken spännande dag!

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

måndag.

Slutade tidigt idag, härligt! Är dock fortfarande lite trasig efter helgen, men det tänker jag ignorera eftersom jag faktiskt förtjänar det. Mitt livs allt (min fru, F!) låg alldeles likblek i soffan och mådde dåligt när jag kom hem. Så nu ska jag försöka ta hand om henne genom att diska, tvätta, plocka undan lite i hemmet och laga mat. Med det vill jag inte på något sätt antyda att det är hon som brukar göra de sysslorna. Vi brukar faktiskt hjälpas åt! Nu tyckte jag att jag hörde livstecken från henne, så nu ska jag passa på att fråga om hon vill ha mat. Tjipp!

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Pizza. Nu!

Idag är det bara följande som gäller: Pizza via Pizza.nu, filmer (ja, helst plural!) och soffan. Har nog aldrig varit så här trasig i hela mitt liv...

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Snart dags!

Nu sitter jag här framför datorn och äter en snabbpizza så jag ska stå mig något sånär ikväll. En gyllene regel är ju att aldrig festa på fastande mage! Då kan det sluta illa.
Men har det sluta snöa, då? Nä. Självklart inte. Jag ska ju ut och gå. Klart att vädret ska jävlas. Snart blir det väl hundra grader minus också, så man känner sig som T-1000 (Robert Patrick, Terminator 2: Judgement Day) när han/den går i flytande kväve. Typiskt.
Nu är det i alla fall party! "Catch you on the flipside..." (gissa filmen/filmerna!)

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Hejdå frisyr

Självklart skulle det bli snöstorm just idag. Då ska man alltså se ut som en dränkt katt när man kommer fram till festen? Ja, det är väl ingen större förlust egentligen, med tanke på att jag redan har ett stycke munsår och ungefär noll stycken snygga kläder till ikväll. I alla fall för kvällens sällskap, som a l l t i d är så fina. Nåja, det kanske slutar snöa tills jag ska gå. Och i övrigt kommer jag väl dricka mig rätt ful (nä, inte en felstavning!), ändå. Haha!

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Bloglovin'

Jag har uppdaterat adressen hos Bloglovin' och därför ville de ha en länk i ett inlägg. Här är det:
Följ min blogg med bloglovin

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Partaj aj aj

Ikväll står det 25-årsfest (grattis A!) på dagordningen. Hurra! Äntligen får man festa till det ordentligt. Det känns som att det var jätte, jätte, jättelänge sedan sist. Det var det ju så klart inte - i själva verket känner man ju ungefär så varje helg - men nog var det någon månad eller två sedan jag var på en ordentlig fest...
Nåja, nu ska jag strax springa ner på stan med min fru och gå på bolaget innan hon och hennes arbetskamrater ska åka till Örebro och gå på musikalen Footloose. Hej så länge!

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Äntligen.

Som ni kan se är min blogg uppe igen. Det var på tiden. Med ny design, givetvis. Men nu ska jag koncentrera mig mer på själva bloggandet än på designen, jag lovar! Det känns som att det mesta fallit på plats i och med domänflytten och denna nya design, så nu ska här bloggas! Dock är det bara förstasidan som är helt klar än så länge, så om de andra sidorna ser konstiga behöver ni inte oroa er. Jag jobbar på det, ok!?

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

I väntans tider

Värst vad tiden går långsamt när man väntar på något! Bloggen ligger fortfarande nere, eller i "övergång", och det känns som att det aldrig ska bli klart. Fast det bara gått typ tre dagar, haha. Men det sägs att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge. Vet inte om jag håller med, men, det är så det sägs i alla fall...

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Grönt te...



...är en ny grej som jag testar. Läste häromdagen (i en tidning vars namn jag inte kommer ihåg) att grönt te kan öka din metabolism och fettförbränning (tydligen speciellt runt magen!) och innehåller en massa antioxidanter och C-vitamin. För bra för att vara sant? Ja, troligen. Men även för bra för att inte provas på, eller hur? Och betyget? Ja, nu vet jag ju inte om det funkar på ovan nämnda sätt. Än. Men det var i alla fall väldigt gott och jag ska fortsätta testa så får vi se om det ligger något i det. Någon annan som redan testat? Hör av dig!

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Fortsatt avbrott

Fortfarande i övergångsfas här på bloggen. Men det verkar som att det händer lite grejer ändå. Inläggen verkar ha flyttats, men en del bilder hänger inte riktigt med. Hoppas att det inte dröjer en hel vecka innan allt är klart...

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Just nu...

...äter jag frukost framför datorn och svär i tystnad över att det blev så sent igår. Eller svär och svär, den sena timmen berodde ju trots allt på att det var Prison Break (svensk säsongsavslutning) och då är det ju faktiskt värt en och annan gäspning idag.

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Just nu...

...eller snarare just idag gillar jag den fina fullmånen som höll mig sällskap på vägen till jobbet i morse, dagens väder (tycker ni också att den där stora gula på himlen verkar bekant? Underbart!) och att sluta redan klockan 15.

Det ville jag fira med låten Bleeding Hearts av Nine, men tydligen finns de inte på YouTube, så vi får ta den här istället!




Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Tillfälligt avbrott

Ok, så här ligger det till. Jag är mitt uppe i att flytta över hela min blogg till en egen domänadress, www.ihnrk.se. Tydligen så kan flytten ta upp emot en hel vecka, så här sitter jag nu. Och bloggar i blindo. Men jag misströstar inte, och det ska inte ni heller! Jag ska försöka att koncentrera mig på att skriva inlägg (för en gångs skull) under den här tiden och även i fortsättningen. Inget mer "fixande med designen" och liknande. Den duger bra som den är just nu. Men ni är, som alltid, hjärtligt välkomna att komma med idéer och konstruktiv kritik så att jag kan göra min egna lilla hörna här på nätet så bra och fin som möjligt. Ha det bra så länge!

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Canon EOS 450D


Bild: Canon.se
Pris: ca 5500:-
Den ska bli min! Sen ska jag lära mig hur man tar bra bilder till bloggen, haha.

EDIT: Nu har jag ju redan en annan kamera. Eller jag och min fru har en annan kamera, menar jag. En Pentax K-m. Fungerar suveränt! Bildbevis kommer...

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Rent och fräscht

Bloggen genomgår en välbehövd ansiktslyftning för tillfället. Vill tro att jag har gjort om det mesta, men jag hoppas att ni känner igen er ändå. Ni som går direkt till inläggssidorna kanske inte ser allt jag gjort just nu och det beror på att jag koncentrerat mig på att fixa till förstasidan först och främst. Nu när jag vet bestämt hur bloggen ska se ut kan jag börja fixa till de andra sidorna också. Men det blir nog lite då och då nästa vecka...

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Nintendo Micro vs. System Boxing / Donkey Kong 3 (Game & Watch)

Nu säljer jag mina gamla "pocketspel" som ändå aldrig används. Entusiaster - eller övriga intresserade - hänvisas hit.
Så här ser nostalgitripparna i fickformat ut:


Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Kommentarer

Nu har jag gått igenom min källkod och koden man klistrar in från diverse blogglistor, portaler med mera till de här knapparna i högerspalten lämnar en hel del att önska. Det var något i någon av de kodsnuttarna som på något sätt hindrade er Internet Explorer-användare från att kommentera. Men nu ska det vara fixat! Testa gärna att kommentera så jag får svart på vitt att det funkar...
När jag ändå är inne på ämnet kommentarer vill jag ställa en fråga till alla er bloggare och bloggläsare där ute. Var svarar man på folks kommentarer? I samma inlägg eller på deras egna eventuella bloggar? Har nämligen sett att många bloggare svarar på varandras kommentarer genom att gå till den kommenterandes blogg och svara där, vilket leder till att man inte fattar någonting när man i efterhand går in på gällande inlägg och läser kommentarerna. Borde inte det logiska tillvägagångssättet vara att om man får en kommentar på ett av sina inlägg, så skriver man själv en "svarskommentar" i samma inlägg? Så att man på så vis skapar en tråd på samma sätt som i ett webbforum. Jag tycker det, och skulle det nu vara så att jag faktiskt får en kommentar och känner att jag vill kommentera på den så kan ni vänta er att se den kommentaren i gällande inlägg. Ingen annanstans. Ty jag är en vän av ordning.

Nu kanske jag måste gå och laga mat åt min sjuka fru. Jag är ashungrig!

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Till bloggens startsida

Allmänt Bloggtoppen.se Bloggportalen.se Top Personligt bloggar Blogglista.se Reggad på Commo.se Bloggparaden Topplista Favoritlistan.se Blog Toplist BloggRegistret.se E-toppen - Topplista för Sveriges bästa hemsidor och bloggar









Svensk bloggtrafik - Gratis trafik till din blogg