Earth Hour

Även om vår hemstad - lilla Katrineholm - var till synes skitdåliga på att delta i en av de största manifestationerna för vår planets miljö någonsin, var det faktiskt många runt om i världen som faktiskt ville visa att de fortfarande bryr sig. Däribland var dessa kända landmärken:



Vi slog av allt vi hade i lägenheten, drack lite (läs: en hel del) vin och spelade schack under tiden som Earth Hour pågick. Och när en timme hade gått var vi så inne i spelet att vi inte tänkte på att tända lyset, slå på tvn eller liknande. Så vår "EH-timme" varade säkert i åtminstone en och en halv timme istället. Med det vill jag inte mena att vi var bättre eller något sånt, utan snarare att påpeka hur enkelt det är egentligen att göra sin del för att spara lite på både miljöns resurser, och - kanske framför allt - sin elräkning. Visst, det kanske inte handlar om så mycket. Men bra mycket mer än att inte göra något alls. Och det skickar förhoppningsvis någon sorts signal till de som bestämmer vår planets öde att det är dags för drastisk handling. Jag ställer gärna upp på Earth Hour igen, gärna flera gånger om året. Och då ska ni veta att bland mina bästa vänner finns en dator, en (minst) tv-spelskonsol och en tv.

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Kommentarer från:
Fyrabarnsmorsan

Vi var inte hemma på lördagen och där vi var kunde de inte släcka ner, så vi hade en egen Earth Our (eller ca 1,5 h) på fredagen istället. Vi ville visa våra barn att man kan göra nåt! Bra va?!
Anonym
2009-04-03 | 06:34:35

Testa detta spel,

218" rel="nofollow">http://www.travian.se/?uc=sez218



det är riktigt skoj, passa på nu, just nu!

För den snabba servern startade just.
Kajsa
2009-04-05 | 19:55:09 | http://kawasart.blogg.se/

Ja, Nintendo är coolt, det var mer dramatiserande av texten än något annat ;)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback