Kommentarer

Nu har jag gått igenom min källkod och koden man klistrar in från diverse blogglistor, portaler med mera till de här knapparna i högerspalten lämnar en hel del att önska. Det var något i någon av de kodsnuttarna som på något sätt hindrade er Internet Explorer-användare från att kommentera. Men nu ska det vara fixat! Testa gärna att kommentera så jag får svart på vitt att det funkar...
När jag ändå är inne på ämnet kommentarer vill jag ställa en fråga till alla er bloggare och bloggläsare där ute. Var svarar man på folks kommentarer? I samma inlägg eller på deras egna eventuella bloggar? Har nämligen sett att många bloggare svarar på varandras kommentarer genom att gå till den kommenterandes blogg och svara där, vilket leder till att man inte fattar någonting när man i efterhand går in på gällande inlägg och läser kommentarerna. Borde inte det logiska tillvägagångssättet vara att om man får en kommentar på ett av sina inlägg, så skriver man själv en "svarskommentar" i samma inlägg? Så att man på så vis skapar en tråd på samma sätt som i ett webbforum. Jag tycker det, och skulle det nu vara så att jag faktiskt får en kommentar och känner att jag vill kommentera på den så kan ni vänta er att se den kommentaren i gällande inlägg. Ingen annanstans. Ty jag är en vän av ordning.

Nu kanske jag måste gå och laga mat åt min sjuka fru. Jag är ashungrig!

Pusha iHNRK! Follow iHNRK on Bloglovin iHNRK - RSS 2.0

Kommentarer från:
Karin
2009-02-02 | 21:56:28 | http://jointhenation.blogg.se/

Nu ska vi se om det funkar! :)



Dock väldigt svart. Man ser inte att det står namn, mailadress osv.
S A O S . B L O G G . S E
2009-02-03 | 00:04:20 | http://saos.blogg.se/

svar: hehe, ja fast xboxtumme är inte lika coolt som nintendotumme (^^,)
Mr Haenk
2009-02-03 | 00:24:51 | http://mrhaenk.blogg.se/

Karin, det är för att jag inte är färdig med nya designen än. Har inte ens gjort färdigt startsidan. Men det kommer, och nu går det i alla fall att kommentera!
Madlään
2009-02-03 | 22:08:38

Jarå, nu kan jag kommentera! Och jag tycker som du att man svarar på kommentarer i inlägget. Kan ju vara för att jag inte har nån blogg iofs. Jaja.
Roy-Knee
2009-02-06 | 21:21:34 | http://situationroine.wordpress.com

<FÖR ATT LÄSA DENNA KOMMENTAR, VÄNLIGEN GÅ IN PÅ http://situationroine.wordpress.com FÖR VIDARE INSTRUKTIONER>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback